torsdag 25 november 2010

Kallt

Tjo!
Hört att det är snöstorm och kallt hemma.. Riktigt så illa är det inte här men kallt är det och regnigt. Just nu är det 6 + ute och det har regnat från och till under hela dagen. Har varit i skolan som vanligt.. Efter skolan åkte jag, Jimmy, Kazuya, Fabien och Mayra (ny tjej i klassen) till Olimpico för att se Lazio - Albinoleffe i Coppa Italia. Lazio vann matchen med 3-0 och är nu vidare och i nästa omgång väntar Roma...
Imorgon är det utgång och på söndag är det Lazio - Catania.

David du ville att ja skulle ta bilder på gymmet men inte hunnit det men hittade en film på hur det ser ut på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=rOWLetDNj2g .
Allting är bra med mig!
ciao

3 kommentarer:

bror sa...

håller väl inte riktigt samma klass som worldklass va :P

Anonym sa...

Bra att Lazio vann men ärligt talat så är väl det där Albinolaget inget höjdargäng. Kollade in ditt gym. Det ser ju ut där som på värsta muskelbyggarfabriken.... Ha det fortsatt bra. Pappa

Ps Hälsningar till Susanne om du skulle läsa det här.

Petter sa...

Bror:
Haha nae inte riktigt! Men i stort sätt allt som behövs finns :). Dock inte ställningen där man kör knäböj :S. Endast smith..
Pappa:
Ja det är bra! Nej de är det inte men Lazio ställde upp med 1 ordinarie spelare och resten va reserver :). Haha på gymmet finns inte så många muskelbyggare.
Puss