fredag 5 november 2010

Framme!

Äntligen framme! Flyget gick utan problem, dock lite övervikt men det var inga problem att checka in.
Ligger just nu på hotellet där jag och Jimmy som jag kommer studera ihop med kommer bo första natten. Han har inte kommit än men hans plan landar om 15 minuter så jag ligger och vilar mig lite under tiden.
Det var dock inte så lätt att hitta till hotellet som jag trodde.. Jag hade skrivit ut en karta till hotellet men självklart så blev det ett fel under utskriften som jag upptäckte när jag var framme. Man ser bara halva kartan och inte den del där hotellet ligger, bra Petter.
När jag väl kom fram till byggnaden där hotellet är så ringde jag på en port telefon men ingen svara. Så kom en annan kille som skulle bo på ett hotell i samma byggnad som låg högst upp på 4e våningen. Så jag sprang efter honom med min packning på sammanlagt 30 kilo uppför trapporna. Så frågade jag de som jobba på hotellet men de förstod inte vad jag mena.. Så det var bara att dra ner igen och då upptäckte jag att det fanns en hiss, typiskt.
Så jag ställde mig utanför byggnaden igen och då var även portvakten där så han hjälpte mig. Så nu ligger jag på rummet och det är hur skönt som helst!
Idag så ska vi dra och hämta ut biljetterna till derbyt och käka lite gott och njuta av tiden här.
Puss

9 kommentarer:

Anonym sa...

Skön t att det är skön t, lycka till, njut, och de viktigaste är att man ger allt och har kul, osv! // C

Petter sa...

Ja det är det ;D! Hare bra!

Johanna sa...

Wow låter lite småkrångligt minst sagt. Där ser man hur viktigt det är att träna, annars hade du ju aldrig fixat alla trappor med 30 kg ;)

Ha det superbra! kramar

Petter sa...

Precis :)!
Hare bra :)

Channal sa...

Det där med kartan kunde jag ha varnat dig för. Har själv råkat ut för en liknande grej - då man skriver ut kartor från nätet så blir det gärna så att just det man vill se inte kommer med. Därför måste man kolla innan man slänger ned pappret i fickan... Annars så kan jag bara hålla med J, tur att du är vältränad så att du orkade släpa på din tunga packning. Ha det jättebra! Jag håller tummarna för Lazio imorgon. Kram pappa

Anonym sa...

biffen springer upp med 30 kilo som ingenting , tur att du fick med dig kreatinet !! ha d bäst // du vet vem haha

Anonym sa...

var e box rapporterna? djungel trummorna sa att en viss svensk vände upp och ner på hela rom efter förlusten.. skrikandes "JAG SKA GÖRA KAOS MED HAN" // D

Anonym sa...

Saknar Dig så här hemma. Ingen som ropar hallååååå....Ingen som kommer in och pussar mig på kinden när han kommer hem på natten. Ingen som frågar vad får vi för mat etc. etc.
ha det så bra och var rädd om Dig. Det finns bara en sockerpott i hela världen!!!!!
Älskar Dig så mycket.
Puss och kram.
Mamma.
Stig hälsar oxå.

Petter sa...

Hahahaa Kev och David :D!
Pappa, ja så typiskt att de hände men sån tur är så löste de sig :).
Mamma, allting är bra och vi ses ju i mars :). Hälsa tillbaks.
Hare bra alla!