söndag 5 december 2010

Söndag

Idag har det varit en väldigt lugn dag.. Vaknade vid 12.30 och drog och käkade Irländsk frukost med några kompisar och det var absolut ingen hit. Kalla ägg, sega bacon bitar, bönor, bröd och en äcklig korv för 12.50 euro.. Pengarna i sjön yes! Satt kvar och snackade i 2 timmar kanske sen så drog jag, Fab och Kazuya runt på stan för att kolla lite och det var sjukt mycket folk. Julruschen hemma är en sak men här var de sjukt :p. 
Kom hem vid 19 och då var det dags att städa och sedan mat på Mcdonalds :p. Har legat och pluggat i någon timme nu och ska se lite Entourage nu och sedan sova!
Ciao!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ät frukost hemma. Billigare och godare! Såg på tv att det var lite varmare nere i Rom nu. Skönt för dig. Skriv snart ett inlägg på italienska! Vore kul! Ciao.... Padre

Petter sa...

Ja, men igår så var jag så seg att jag inte orkade göra något.. Det är verkligen godare och mycket billigare!!! Ja det är varmare nu och idag har det inte regnat mycket alls :). Inlägg på italienska haha det vore intressant och se hur det skulle se ut :p. Snart kommer det kanske!
Puss